Miben segíthetünk?

Nem indul a számítógépe? Hibás működést tapasztal? Felbukkanó reklámablakok, ismeretlen programok lassítják számítógépét laptopját?
Elakadt, PC szerviz-re, tanácsra van szüksége? Programokat kell telepíteni számítógépére? Vírusokat kell irtani PC-jén?
Adatait meg kell menteni? ADSL, WIFI, internet elérését szeretné megosztani?
Bekapcsolná a számítógépét de nem történik semmi? Folyamatos hibaüzenetek lepik el a képernyőt?

Hívjon és még ma megoldjuk számítógépes problémáját!
Operációs rendszer telepítése, frissítése (Windows):
Kijavítjuk a fontos rendszer fájlokat, szükség esetén újratelepítjük rendszerét, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk amik lassítják a számítógépét.
Vírusirtás:
Minden féle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, és felszereljük egy védelmi programmal, hogy számítógépe védve legyen.
Sebesség optimalizálás:
Kiiktatjuk a feleslegesen elinduló szolgáltatásokat, programokat, reklámokat. Töröljük a regisztrációs adatbázisból a felesleges bejegyzéseket. így számítógépe jóval gyorsabban fog működni.
Internet beállítás, megosztás,Wifi, router beállítás:
Legyen az kábel, adsl, isdn, mobil internet, beállítjuk az internetet a számítógépen, notebookon, és igény esetén meg is osztjuk, hogy több számítógépen lehessen internetezni.
Vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése:
Hálózatot szinte bárhol ki tudunk építeni, és ezzel több számítógépet, illetve notebookot össze tudunk kötni, akár levegőben, kábelen
Levelező program telepítés, beállítás:
Feltelepítjük számítógépére levelezőprogramját, és beállítjuk az email fiókokat hozzá, igény esetén mentést végzünk a levelezésről.
Nyomtató telepítés, beállítás:
Feltelepítjük nyomtatóját, beállítjuk az optimális működésre, igény esetén megosztjuk, hogy több számítógépről is lehessen nyomtatni.
Egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása:
Szinte bármilyen szoftvert fel tudunk telepíteni, és be tudjuk állítani. A számítógéphez csatlakoztatható egyéb eszközöket is működésre tudjuk bírni